Buijs denkt voor duel met Ajax aan jeugdspeler in basis Groningen

24 januari 2020, 16:46

Danny Buijs zinspeelt op veranderingen in de voorste linie van FC Groningen. Kian Slor (17) zou zondag tegen Ajax zomaar in de basis kunnen starten. De jeugdspeler debuteerde nog niet in het eerste elftal. Wel tekende hij vorige week een contract bij Groningen.

"We missen met Mo El Hankouri en Gabriel Gudmundsson onze echte vleugelspelers, dus we gaan kijken hoe we dat tegen Ajax weg gaan zetten. Het zou ook zo maar kunnen dat we het met een talentvolle jongen uit de Onder 19 gaan invullen", zegt Buijs tegen RTV Noord, zonder Slor bij naam te noemen. Wie in ieder geval niet starten zijn Samir Memisevic en Ko Itakura: beiden zijn nog niet wedstrijdfit. Daarom speelt Bart van Hintum wederom centraal achterin.

Buijs kijkt ook uit naar de krachtmeting met Ajax. "Je speelt tegen de beste club van Nederland. Ze hebben ook in Europa een behoorlijke stempel gedrukt. We spelen tegen een goede ploeg in een uitverkocht stadion. Wat is er leuker om te laten zien dat wij ook tot iets moois in staat zijn? Ik wil wederom veel strijd en beleving laten zien en bovendien goed verdedigen. Hopelijk slagen we erin om kansen te creëren en goals te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen