'Al-Wahda volgende club die zich meldt voor diensten Diemers'

29 mei 2020, 23:44

De transfersoap rondom Mark Diemers blijft voortduren. De overgang van de middenvelder van Fortuna Sittard naar FC Groningen leek al in kannen en kruiken, maar de noorderlingen hebben concurrentie gekregen van Al-Wahda. Eerder al was er interesse uit het Midden-Oosten, maar toen werden er geen clubs genoemd. Onduidelijk is hoe de hoofdrolspeler zelf tegenover zo'n stap aankijkt.

Dat schrijft Veronica Inside althans. Al-Wahda uit Abu Dhabi, waar Maurice Steijn korte tijd werkzaam was, zou hem willen binnenhalen. Die club zou een bod hebben neergelegd bij de Limburgers en ook Diemers zelf hebben benaderd. Volgens de regionale krant De Limburger was de overgang van Diemers een kwestie van tijd en zou er een miljoen euro op tafel moeten komen. Welke gevolgen deze interesse heeft op die berichtgeving, is onduidelijk. Technisch manager Sjors Ultee gaf eerder nog te kennen dat er een verschil in vraag en aanbod was tussen de Eredivisie-clubs.

Lees ook: 'Groningen-transfer van Diemers nog kwestie van tijd'

Ook Vitesse en Feyenoord werden gelinkt aan Diemers, die zelf duidelijk de voorkeur gaf aan het blijven in Nederland, omdat hij pas vader is geworden. Het Chinese Tianjin Tianhai FC werd ook gelinkt aan de Fortunees, maar die club ging recent failliet. De spelmaker speelde inmiddels 67 duels namens de Limburgers, waarin hij zestien goals maakte en zeventien assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen