Arjen Robben.
Volledig scherm
Arjen Robben. © Pro Shots / Ron Jonker

Arjen Robben uit snoeiharde kritiek: ‘Ik vind het ook niet kunnen in de eredivisie’

Arjen Robben heeft een hekel aan het kunstgras in de eredivisie. De 37-jarige aanvaller is er daarom nog niet zeker van of hij volgende week met FC Groningen aantreedt op de neppe grassprieten van FC Emmen.

7 reacties

  • Guido van Moolenbroek

    3 jaar geleden
    Doe vooral rustig aan tegen AZ!
  • hans griot

    3 jaar geleden
    Ik dacht dat er een paar jaar geleden een "potje" met geld was gevormd, waardoor de eredivisie-clubs van het kunstgras af konden
  • Rob Hogenes

    3 jaar geleden
    Rob Hogenes: @Rob Spaans: je hebt duidelijk nooit gevoetbald....of je daar nu geld voor krijgt of niet: voetbal op kunstgras is echt een drama
  • Theo Pardoel

    3 jaar geleden
    Met Arjan eens. Kan niet meer kunstgras in de eredivisie. Maar ja daar heb je dit seizoen niets aan. En toen hij besloot weer te gaan voetballen, wist hij waar hij aan begon. Niet zeuren, maar ballen. Of gewoon stoppen en tot de conclusie komen ik kan dit niet meer. Is geen schande Arjan! Genoeg betekend voor Ned. Voetbal.
  • Jaap Spruitenburg

    3 jaar geleden
    Kunstgras en gewoon gras leveren allebei een heel andere manier van spierbelasting op, en het voetbal is daarmee ook anders. Het is zeker een grotere belasting voor de gewrichten. Opvallend is juist dat bij de grotere clubs de spelers er altijd over klagen als verwende diva's. Terwijl als zij een paar CL miljoentjes of tv-opbrengst ieder jaar in een fonds stoppen, clubs met een kleine begroting daar gebruik van kunnen maken om belichting en expertise in te huren, ze dit gezeur kunnen voorkomen.
  1. Feyenoord kroont zich voor de veertiende keer als winnaar van de KNVB-beker: supporters kunnen hun geluk niet op

    Feyenoord kroont zich voor de veertiende keer als winnaar van de KNVB-be­ker: supporters kunnen hun geluk niet op

    Feyenoord won na een doelpunt van buitenspeler Igor Paixão voor de veertiende keer de KNVB-beker. Tienduizenden Feyenoord-supporters konden hun geluk niet op, NEC fans dropen snel af en hadden nog een lange reis naar huis te gaan. En ondanks de koude temperaturen doken supporters massaal in de Hofpleinfontein. Hier herbeleef je de hele dag. Het liveblog is inmiddels gesloten.
    Rotterdam